Despre Plata prin PayPal

Plata se face folosind serverele securizate Paypal, nu este obligatoriu sa detineti un cont paypal, se poate platii prin card.

Acest acord guvernează vânzarea și cumpărarea de bunuri digitale (bunurile digitale sunt livrate și utilizate într-un format electronic, cum ar fi o melodie livrată online sau printr-o aplicație mobilă) utilizând PayPal. Achiziționarea sau vânzarea de bunuri digitale utilizând PayPal este supusă acestui Acord de Bunuri Digitale, pe lângă termenii Acordului de utilizare PayPal, Politica de confidențialitate PayPal și alte acorduri juridice aplicabile între dvs. și PayPal.

Utilizarea PayPal pentru plățile de bunuri digitale

Este posibil să puteți cumpăra produse digitale de la anumiți vânzători și să le plătiți la o dată ulterioară. Când este disponibil pentru dvs., utilizarea acestui serviciu nu necesită plata unei taxe către PayPal. PayPal poate decide suspendarea sau încetarea acestui serviciu, iar PayPal poate restricționa disponibilitatea acestui serviciu (chiar și dincolo de cerințele de eligibilitate descrise mai jos) oricând.

Acest serviciu este disponibil în momentul tranzacției numai dacă:

cumpărați produse digitale de la un vânzător care a calificat cu PayPal pentru acest tip de vânzări de bunuri digitale și
nu aveți un sold în portofelul dvs. PayPal.

Acceptarea microplațiilor pentru bunurile digitale:

În calitate de vânzător de bunuri digitale, contul dvs. PayPal se poate califica pentru a primi prețuri prin micropaye, așa cum este descris în Acordul de utilizare PayPal.

În cazul în care contul dvs. PayPal este aprobat să accepte micropocturile pentru bunuri digitale, prețul dvs. va fi dinamic, ceea ce înseamnă că acesta va trece între tarifarea microplatiilor și comisioanele standard de tranzacție, în funcție de care preț este mai mic.

Litigiile legate de tranzacțiile cu bunuri digitale

Există reguli speciale care se aplică litigiilor de către cumpărători legate de tranzacțiile cu bunuri digitale în cantități mai mici decât anumite praguri.

Dacă sunteți cumpărător:

Când faceți achiziții Micropayments pentru bunuri digitale, există reguli speciale care se aplică și care includ praguri prestabilite (descrise în tabelul de mai jos) unde, la discreția noastră, putem inversa tranzacția fără a fi nevoie să luați măsuri suplimentare. Putem limita numărul de inversări automate de care beneficiați, dar, chiar dacă este cazul, veți putea totuși să urmați procesele standard de soluționare a litigiilor din PayPal descrise în Acordul de utilizare.