Expedierea si Livrarea produselor

Expediere și Livrare

Suntem mândri să oferim servicii internaționale de transport maritim care în prezent operează în peste 200 de țări și insule din întreaga lume. Nimic nu înseamnă mai mult pentru noi decât aducerea clienților noștri o valoare și un serviciu deosebit. Vom continua să creștem pentru a răspunde nevoilor tuturor clienților noștri, oferind un serviciu dincolo de orice așteptare oriunde în lume.
Cum transportați pachetele?

Oferim transport gratuit de la depozitele noastre din Asia prin ePacket, EMS și USPS în funcție de greutatea și dimensiunea produsului.
Transportați în întreaga lume?

Da. Oferim transport gratuit la peste 200 de țări din întreaga lume. Cu toate acestea, există o locație în care nu putem livra. Dacă vă aflați într-una dintre aceste țări, vă vom contacta.
Dar vamurile?

Nu suntem răspunzători de taxele vamale după trimiterea articolelor. Prin achiziționarea produselor noastre, sunteți de acord că unul sau mai multe pachete pot fi livrate către dvs. și pot primi taxe vamale atunci când acestea sosesc în țara dvs.
Cât durează transportul maritim?

Timpul estimat de expediere variază în funcție de locație și poate fi mai mare de 10 zile datorită cererii ridicate. Acestea sunt estimările noastre:

Locație * Timp estimat de expediere
Romania.  10-30 zile lucrătoare
* Aceasta nu include timpul nostru de procesare de 2-5 zile.

Furnizați informații de urmărire?

Da, veți primi un e-mail după trimiterea comenzii care conține informațiile dvs. de urmărire, dar, uneori, din cauza faptului că urmărirea gratuită a transportului nu este disponibilă.
Urmărirea mea spune că “nu sunt disponibile informații momentan”.

Pentru unele companii de transport maritim, este nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru ca informațiile de urmărire să fie actualizate în sistem.
Elementele mele vor fi trimise într-un singur pachet?

Din motive logistice, elementele din aceeași achiziție vor fi trimise uneori în pachete separate, chiar dacă ați specificat transportul combinat.

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.