Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Ce este Best2Buy.ro?

Un magazine virtual care permite achizitionarea produselor din alte parti ale globului fara nici un risc.

Cum functioneaza?

Noi oferim garantia unei tranzactii sigure si protectia si satisfactia cumparatorului. Tu iti alegi produsul, il achiti la noi, banii raman in siguranta blocati pana la primirea pachetului. Noi contactam furnizorul nostrum extern, ii trimitem datele tale de contact, ei trimit pachetul, tu primesti pe toata perioada transportului un AWB sa poti urmarii constant situatia pachetului. Dupa ajungerea pachetului la destinatie noi deblocam banii si totul este ok!

Cum platesc?

Plata se efectueaza pe serverele securizate oferite de PayPal si sistemul autohton EuPlatesc.ro, datele de plata furnizate nu ajung nici la noi si nici la producator, de aceea este o plata 100% Sigura!

Ce se intampla daca nu sunt multumit?

Daca produsul primit nu este conform descrierii sau a suferit defecte pe timpul transportului, in urma solicitarii poti primii toti banii inapoi daca urmezi pasi necesari, intai ne trimitic dovada ca produsul este neconform, apoi daca nu doresti primirea unui alt produs vei primii toata suma platita innapoi.

Cat dureaza transportul?

Depozitele din care se trimit produsele se afla in Europa, Rusia, China si USA, timpul parcurs de la preluarea comenzii si trimiterea ei variaza intre 1 si 2 zile de la efectuarea platii. Timpul pana ajunge la destinatie variaza intre 27 – 35 zile de la trimiterea pachetului, functie de care este depozitul cel mai apropiat la momentul comenzi care il are pe stoc.

De ce sa cumperi de la noi?

Toate produsele oferite de noi sunt testate! Ele au fost testate de noi inainte de a fi comercializate, toate produsele sunt oferite de producatori testati si verificati, care au peste 5000 de produse trimise in ultimul an in toata lumea.