Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vă oferim servicii care fac obiectul anunțurilor, termenilor și condițiilor stabilite în prezentul acord. În plus, veți respecta regulile, liniile directoare, politicile, termenii și condițiile aplicabile acestor servicii înainte de a le utiliza. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acest site și acești termeni și condiții.

Înainte de a continua, vă rugăm să citiți acest acord deoarece accesarea, navigarea sau utilizarea în alt mod a Site-ului indică faptul că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din acest acord.

Nu veți încărca, distribui sau publica în alt mod prin intermediul acestui site conținut, informații sau alte materiale care (a) includ orice bug-uri, viruși, viermi, uși capcane, cai troieni sau alte coduri sau proprietăți dăunătoare; (b) este calomniator, amenințător, defăimător, obscen, indecent, pornografic, discriminatoriu sau ar putea genera răspundere civilă sau penală în temeiul legilor din S.U.A. sau legilor oricărei alte țări care ar putea aplica; sau (c) încalcă sau încalcă drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale, mărcile de servicii, secretele comerciale sau alte drepturi de proprietate ale oricărei persoane. hokagestore.com vă poate oferi o identificare a contului și o parolă pentru a vă permite să accesați și să utilizați anumite porțiuni ale acestui site. De fiecare dată când utilizați o parolă sau o identificare, sunteți considerat a fi autorizat să accesați și să utilizați site-ul într-o manieră compatibilă cu termenii și condițiile acestui acord și hokagestore.com nu are nicio obligație de a investiga sursa oricărui astfel de acces sau utilizarea site-ului.

Prin acceptarea acestor Termeni de utilizare prin folosirea site-ului, certificați că aveți vârsta de 18 ani sau mai mult. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să utilizați acest site numai sub supravegherea unui părinte sau a unui tutore legal. În conformitate cu termenii și condițiile acestui acord, vă acordăm prin prezenta o licență limitată, revocabilă, netransferabilă și neexclusivă pentru accesarea și utilizarea site-ului prin afișarea acestuia în browserul dvs. de internet numai în scopul cumpărăturilor și nu pentru niciunul utilizarea comercială sau utilizarea în numele unei terțe părți, cu excepția cazului în care hokagestore.com permite în mod expres în prealabil. Orice încălcare a prezentului acord va duce la revocarea imediată a licenței acordate în acest paragraf fără notificare prealabilă.

Dacă nu este permisă în mod expres de către compania noastră în prealabil, toate materialele, inclusiv imaginile, textul, ilustrațiile, desenele, pictogramele, fotografiile, programele, clipurile muzicale sau descărcările, clipurile video și materialele scrise și alte materiale care fac parte din acest site (colectiv ” Cuprins “) sunt destinate exclusiv utilizării personale, necomerciale. Este posibil să nu faceți nicio utilizare comercială a oricăreia dintre informațiile furnizate pe site sau să faceți orice utilizare a site-ului în beneficiul unei alte companii. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a închide conturile și / sau de a anula comenzile la discreția sa, inclusiv, fără a se limita la acestea, dacă credem că comportamentul clientului încalcă legile aplicabile sau dăunează intereselor noastre. Este posibil să nu reproduceți, să distribuiți, să afișați, să vindeți, să închiriați, să transmiteți, să creați lucrări derivate din, să traduceți, să modificați, să inversați, să dezasamblați, să decompilați sau să exploatați în alt mod acest site sau orice parte a acestuia, .

Veți fi singurul răspunzător pentru toate accesul și utilizarea acestui site de către oricine care utilizează parola și identificarea atribuită inițial, indiferent dacă accesul și utilizarea acestui site este sau nu autorizat de dvs., inclusiv, fără limitare, toate comunicările și transmisiunile și toate obligațiile (inclusiv, dar fără a se limita la obligațiile financiare) care decurg din acest acces sau utilizare. Sunteți singurul responsabil pentru protejarea securității și confidențialității parolei și a identificării care vă este atribuită. Veți notifica imediat hokagestore.com cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei sau identificării dvs. sau a oricărei alte încălcări sau amenințări de încălcare a securității site-ului.